Zoeken naar rechterlijke uitspraken en jurisprudentie

Via Uitspraken.nl kunt u eenvoudig zoeken in onze online uitspraken databank door het invoeren van één of meerdere trefwoorden. Het is uiteraard ook mogelijk om te zoeken op wetsartikelen, zaaknummer, ECLI nummer of het oude LJN nummer.

Autopoetsmiddelen

16 augustus 2019

Aangezien de lak- en verflaag van voertuigen nogal kwetsbaar is en dient om de metalen carrosseriedelen tegen roest te beschermen, is het noodzakelijk om de onbeschadigde conditie van de carrosserie te handhaven, om nog maar te zwijgen van het esthetische aspect.

Iedere auto-eigenaar streeft ernaar om het perfecte uiterlijk van zijn auto te behouden. Het oppoetsen kan de kleine krasjes in de lak ontstaan door het dagelijks gebruik van de auto verhelpen. Daarnaast is het de bedoeling om het oppervlak glanzender te maken, zodat de wagen er als nieuw uitziet. Veelal worden er eerst autopoetsmiddelen gebruikt, en daarna wordt de carrosserie van de auto in de was gezet. De ingrediënten van poetsproducten bevatten de fijnste schuurdeeltjes, die kleine onzuiverheden in de laklaag van voertuigen kunnen wegnemen.

Deze producten zijn verkrijgbaar in flessen voor het handmatig aanbrengen of in spuitbussen, waarmee ze makkelijk kunnen worden gespoten. Voor het handmatig aanbrengen van poetsmiddelen hebt u handschoenen, sponzen of kleding nodig, waarbij de laatstgenoemde van synthetisch microvezelmateriaal kan zijn vervaardigd. U heeft de mogelijkheid om naar een garage te gaan of om zelf uw auto te poetsen. Dit is afhankelijk van uw ervaring, materialen en accessoires. Bezoek in het tweede geval Auto-onderdelen24.nl , omdat wij alle benodigdheden hebben voor het herstellen van de lak- en verflaag van uw wagen. In onze webshop kunt u een uitgebreid aanbod van kwaliteitsproducten voor de verzorging van uw auto, onder andere polijstmachines, vinden.

Om te beginnen moet u uw auto eerst goed wassen en drogen. Let erop dat u uw auto niet in de volle zon droogt. U kunt uw auto beter met een zachte doek of zeem afdrogen. Hierna dient u het poetsmiddel met een zachte doek aan te brengen en deze in cirkelvormige bewegingen op het oppervlak van uw wagen te wrijven. Gebruik voldoende poetspasta en voorkom dat de doek uitdroogt, omdat dit het poetseffect vermindert en het zelfs strepen en krassen tot gevolg kan hebben. Bepaalde poetsmiddelen hebben voor een goede werking enige tijd nodig, lees daarom eerst de bijgesloten gebruiksaanwijzing goed door.

Bron: Uitspraken.nl

Zie ook

Oozo.nl
Weten wat er in jouw buurt of straat gebeurt?
FaillissementsDossier.nl
Alle faillissementen en surseances in Nederland
FaillissementsDossier.be
Alle faillissementen en opschortingen in België
ProcedureCollective.fr
Alle faillissementen in Frankrijk
DatIsSlimBedacht.nl
Tips - Ideeën - Slimmigheden
  • Uitspraken.nl is een produkt van Binq Media B.V. - Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158